torsdag 26. august 2010

Oppgave fra skolen om Titanic.

Oppdrag 11.  Jeg er en som overlevde på Titanic, og skrev et brev til min nærmeste om hvordan jeg opplevde dette.

Barn og reiser på førsteklasse:

Kjære venn.

Titanic krasjet i et isfjell, og lagde en stor sprekk i skråget, så det fosset vann inn. Tredjeklasse ble stengt inne på sitt dekk og mange druknet. Men det ville ikke mannskapet og resten av første- og middelklassen at jeg skulle si til noen, så ikke si det videre.
  Mannskapet ropte ut: "Kvinner og barn først!" og da måtte jeg forlate min far på det synkene skipet. Mannskapet fyllte opp livbåtene halv fulle, og da ble jeg sur, for de kunne reddet flere og eventuelt min far, som ikke ble funnet.
  Da livbåten til meg og min mor hadde rodd ca 10 m fra skipet, så vi at tredjeklasse løp i full panikk opp fra sitt dekk og hadde kommet seg ut på en eller annen måte. Da vi rodde rundt skipet, hørte vi passasjerer som ropte med pinefulle og redde skrik.Vi så at titanic lå rett opp og ned i det iskalde havet. Mange hoppet fra toppen og ned i havet, mange skled nedover dekket på skipet. Det røk fortsatt fra pipene og lyset var fortsatt på inne på skipet. Moren min snudde hodet mitt, så jeg ikke skulle se på at folk frøs i hjel og landet i propellene. Da hørte jeg at noen ropte på hjelp 1 m forran oss, og det var en middelklasse passasjer. Hun hadde ligget på en bit av en tredør. Vi hjalp henne opp i båten. Hun var lilla- blå på leppene, og fikk ett teppe over seg.
   Jeg så ned i vannet og der lå det masse lik som sank nedover i det mørke havet, sammen med Titanic.
Og mere så jeg ikke av Titanic eller faren min.

Her krasjer Titanic i isfejellet.



Her begynner den nederste delen av skipte å synke. De sender også ut nødraketter.


Her er skipet nesten rett opp og ned.

Og slik endte alt.



 -Kråkebolle

onsdag 25. august 2010

Morsome ting vi skal gjøre på skolen.

Jeg har akkurat begynnt i 9.klasse, det er litt mer lekser selvfølgelig. Denne bloggen fikk vi i oppgave på skolen i å skrive noen innlegg. det er morsomt å lage blogg, men men, tilbake til overskriften.
 Vi skal til oscarsborg 3. september, det kommer til å bli kjempe gøy. For å komme dit, så må vi kjøre lenge i båt, kanskje 2- 3 timer. Dagen etter dette, så tror jeg at vi skal ha om sex og samliv. Det håper jeg blir gøy, siden klassen vår er så fnisete når det kommer til dette, så da kan jeg ikke lavære å le.


Dette er Oscarsborg, det store bygget du ser.




-Kråkebolle