tirsdag 14. september 2010

4 småartikler

Prinsesser:
Er datteren til kongen, som ofte bor i store slott. Finnes i de fleste kongeriker. Når dronningen får barn med kongen, blir barnet prinsesse. De går alltid med fine kroner.


Kanskje når dronningen dør, gifter kongen seg med en ond stemor, som stenger prinsessen inne. Så må hun slenge ned sitt lange, blonde hår ned til prinsen, som redder henne. Og de lever lykkelig alle sine dager.

Spøkelser:
De "lever" ofte i klesskapet til barn og uler i gangene om natten. De er gjennomsiktige og når de vil dra fra dimensjonen vi mennesker er på, går de mot lyset.

Du ser dem i noen få sekunder, når de foreksempel går en liten søndagstur i stuen.

Puberteten:
Akkurat den dagen du har på deg en hvit bukse, så kommer det tilfeldighvis noe rødt som kommer fram gjennom det lyse stoffet. Da blir du like rød i fjeset som buksen. Og din kropp er under "Ombygging".

Bruker du litt sminke, (pudder, fundation osv) kommer det store, røde, vonde kviser. De blir verre og verre, når du prøver å skjule dem. Et forferdelig problem.

Tannlegen:
Det kan være barnetannleger og voksentannleger. De går med hvite frakker. De behandler tenner og sykdommer i tannkjøttet, i tillegg til resten av munnen. 

Spiser du for mye sukker og får hull i tennene, da må tannlegen borre, med eller uten bedøvelse. Etter behandligen, sier de at de aldri se deg igjen.

 
 




-Kråkebolle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar